De nieuwe configurator voor Mazda Nederland.

In de afgelopen jaren heeft Mazda de nieuwe reeks prachtige auto’s gelanceerd. Als aanvulling op deze auto’s heeft Mazda Motor Nederland ons gevraagd om de volgende generatie configurator te bedenken.

Uitdaging

Tegenwoordig, wanneer je geïnteresseerd bent in het kopen van een auto, oriënteer je je allereerst online. Iedereen heeft zijn eigen specifieke ideeën en verwachtingen van waar hun droomauto aan moet voldoen; een combinatie van ratio (budget, functionaliteiten, enz.) en emotie (uiterlijk, gevoel, geluid, enz.). Dus hoe creëer je een auto-configurator die de ultieme uitkomst kan geven met al deze afwegingen?

Oplossing

We hebben een auto-configurator gemaakt die zich soepel een weg baant door de verschillende werelden. Je begint bij een overzichtspagina met alle modellen en configuraties, en filtert je een weg naar jouw droomauto. Onderweg kun je je verdiepen in alle mogelijke functies, alsof je bladert door een chique brochure.

Resultaat

De lancering van de nieuwe auto-configurator resulteerde in een sterke groei van aantal leads. Méér mensen voltooiden hun configuratie en maakten een afspraak bij hun lokale Mazda-dealer.

Jaar
2015
Klant
Mazda
Type
Digitaal
Vrienden
Q42

Andere projecten

Beam. Screw it in!

Beam
De projector die je in een lichtfitting draait

Sta.M Gent
Ontdek het Gent van nu en toen

Fietssport
Een grenzeloze identiteit

Nation
Afrika’s #1 onafhankelijke media brand

Heeft je merk een update nodig, bel ons gerust op +31 10 846 6385. Je kan ook mailen naar hi@morrow.nl of als je wat frisse lucht kan gebruiken, kom dan gewoon even langs in de studio. Of...

Bel Jeroen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief