De slimme projector die in elk fitting past. Draai in en geniet!

Elementen
Product ontwerp, merk identiteit, huisstijl, digitaal ontwerp, UX ontwerp, UI ontwerp, naamgeving + kickstarter campagne

Beam kan van elk plat oppervlak een groot scherm maken. Het is een krachtige projector uitgerust met een slimme computer, allemaal in een prachtig ontworpen behuizing. Je kunt games spelen, films kijken of content delen vanaf je smartphone of tablet.

Uitdaging

Meer dan een jaar hebben we aan Beam gewerkt, dat is ge√ęvolueerd van een wild idee naar het product dat je nu ziet. Beam helpt je bij je dagelijkse bezigheden; door je bijvoorbeeld ‚Äôs ochtends wakker te maken met het laatste nieuws en je agenda, of door sociale updates te laten zien als je thuiskomt. Beam is eenvoudig in te stellen en te bedienen met de Apple- of Android-app. Je kunt hem in elke fitting schroeven, of met de meegeleverde stroomkabel op een vlakke ondergrond plaatsen. Met Beam hebben we een internet of things-product gecre√ęerd dat perfect in je huis integreert en je de hele dag kan vermaken en helpen.

Kijk tv op het plafond van je slaapkamer, speel games met je telefoon of Bluetooth-controller, projecteer recepten op je aanrecht, stream content vanaf je netwerkstation, luister muziek via de luidsprekers, projecteer een bordspel op je eettafel, verander de muren in digitale schilderijen of geef een presentatie op lokatie!

Oplossing

In onze designproces kijken we naar producten alsof ze een eigen persoonlijkheid hebben. Beam is een vrolijk product dat jouw leven speciaal en leuker wil maken. Hij maakt de dingen simpeler voor je, altijd met een glimlach op het gezicht. Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven, maar dat betekent niet dat ons huis eruit moet zien als een Borg kubus! Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het ontwerpen van een object dat in elke kamer tot zijn recht komt, zonder op het eerste gezicht te worden opgemerkt. We zijn gegaan voor een minimalistische uitstraling. Wat aandoet als een mooie moderne lamp, blijkt zo veel meer te zijn dan dat!

Resultaat

Beam werd in februari gelanceerd als Kickstarter project en werd het meest succesvolle Nederlandse Kickstarter project tot nu toe. We haalden 400% van ons oorspronkelijke doel, met ongeveer 2.000 investeerders. Eind 2015 werden de eerste Beams naar deze mensen gestuurd.

Every month, creative shots from a Morrow club member to you.

Volgend project
Sta.M

Every month, creative shots from a Morrow club member to you.