Interactieve speeltuin voor Adyen's grootste event!

Het afgelopen decennium is Adyen uitgegroeid tot een game changer op het gebied van online en offline betalingen, door samen te werken met de meest innovatieve spelers op de markt. Om deze nieuwe, geavanceerde technologieën aan hun klanten te laten zien en te ervaren, heeft Adyen ons benaderd.

Uitdaging

De briefing? Laat de gasten van ons grootste jaarlijkse evenement op een leuke en inspirerende manier kennismaken met onze nieuwe technologieën tijdens het netwerken. Liefst met een koud drankje in de hand.

Oplossing

Het leven is een speeltuin, daar zijn we van overtuigd. En dat is dan ook precies wat we hebben ontworpen: één grote speeltuin.

We creëerden voor vier verschillende betalingssystemen een eigen, opvallend gekleurd ‘station’, waar gasten werden uitnodigt om op een interactieve en verassende manier het betalingssysteem te ervaren.

Bij elk station kon je daadwerkelijke een aankoop doen (bij een partner van Adyen). Door deze directe koppeling te maken tussen fysieke producten en digitale betalingsoplossingen maakte we concreet inzichtelijk hoe Adyen van betekenis kan zijn voor jouw bedrijf. De transacties werden zichtbaar gemaakt en genereerden een gepersonaliseerde boodschap. Handig als ijsbreker tijdens het netwerken!

Resultaat

We ontwierpen een ‘Flower bomb’; een jungle van oversized houten bladeren en bloemen. Zin in een tropische cocktail? Geen probleem! Plof neer, ontspan, en scan je polsbandje.

Liever een stukje chocolade? Grab, Tab en Enjoy wat deze roze interactieve chocolademuur jou te bieden heeft.

Iedereen weet dat een speeltuin niet compleet is zonder enorme ballenbak. Spring er in! Geen zwemmer? Schiet wat hoepels, bestel een verfrissing of luister naar een van de keynotes vanaf de zwembadrand.

De beste resultaten ontstaan uit samenwerking. Om ervoor te zorgen dat elk aspect van de speeltuin werd uitgevoerd zoals we het hadden bedacht, werkten we samen met onze partner Fiction Factory. Zij hebben de klus geklaard en onze ontwerpen perfect gerealiseerd.

Uiteindelijk ging het om het inspireren en activeren van de evenementgasten. Door middel van échte ervaring hielpen we bij een beter begrip van hoe gemakkelijk, snel en veilig de nieuwe betalingsoplossingen van Adyen werken.

We horen je denken: ‘Leuk, zo’n ballenbak, maar gaan volwassen mensen daar écht in?’ We kunnen je verzekeren; dat deden ze. En ze moesten herhaaldelijk worden gevraagd om te vertrekken.

Jaar
2018
Klant
Adyen
Type
Ruimte
Vrienden
Fiction factory
The Adyen Ballpit
The Adyen Ballpit
De ballenbak kan natuurlijk niet ontbreken.
The Adyen Bloombomb
Reken je aankoop af met een wearable
The Adyen Chocowall

Andere projecten

Mazda
De auto configurator die de conversie doet stijgen

Nation
Afrika’s #1 onafhankelijke media brand

Level billboard

Level.works
Een identiteit voor Level.works die gewoon werkt!

Beam. Screw it in!

Beam
De projector die je in een lichtfitting draait

Heeft je merk een update nodig, bel ons gerust op +31 10 846 6385. Je kan ook mailen naar hi@morrow.nl of als je wat frisse lucht kan gebruiken, kom dan gewoon even langs in de studio. Of...

Bel Jeroen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief